Løypekart 2017

Familievennlig sykkelpark

Sjusjøen Mountain Bike Park byr på tilpassede sykkelløyper for alle nivåer. En flott introduksjon til stisykling - her kan hele familien holde seg i aktivitet!

Løypekart for sykling

Ferdighetsløype, 1km. Her finner du hindre og utfordringer for både nybegynnere og erfarne. Lokalisert rett utenfor vår sykkelutleie.

Eftasrunden, 4,5 - 5,5 km.
Smal, gruset sti med innslag av terreng. Løypa slynger seg rundt i terrenget ved rulleskianlegget. Her finner man tekniske partier med utfordringer i de naturlige elementene. Det er mulighet for god flyt og bra tempo, samtidig som det også er en familievennlig løype som passer fint for de yngre syklistene. 

Til topps, 4,75 km. Start på grusvei og følg skilting via Rømåsen før du kommer opp til Utsikten. Derifra går det videre på en flott fjellsti hvor du kan nyte fantastisk utsikt på vei opp til Brannhytta. Der kan du ta en hvilepause med nystekte vafler eller kanelsnurrer, og deretter kjøre ned slalombakken eller ta sykkelen videre på stier innover fjellet. 

Det går en flott sti fra Natrudstilen over Sollifjell, Mostfjellet og Snørvillen. Dette er en teknisk krevende sti og en tur hvor det er en fordel å være i god fysisk form.
Denne stien er merket i nyeste versjon av sykkelkartet for Lillehammer og omegn, som kan kjøpes i sykkelbutikken vår. Husk å følge stivettreglene.

Sykkelløypene bygges ut videre, info kommer.
Her finner du også et variert nettverk av veier og stier, et godt utgangspunkt for sykkelturen i Birkens rike. 
Kom gjerne innom for turtips!