Aktivitetsukene 2019

Vi ønsker alle velkommen til våre aktivitetsuker i høstferien (f.o.m 28. sept- 13. okt). Vi tilbyr en rekke aktiviteter for store og små. Den største begivenheten er sesongens FØRSTE SNØ (langrennsløype og snowboardpark) 

 OBS: På grunn av været som er spådd i helgen venter vi med å kjøre ut snøen til parken til tirsdag 1. oktober. Langrennsløypa planlegger vi å legge ut onsdag 2. oktober. Vi tar en ny evaluering førstkommende mandag. Vi vet mange har gledet seg til dette, men vår bekymring er alt regnet som er spådd fredag, lørdag og søndag. Vi holder deg oppdatert. 

Ja, du hørte riktig! Vi begynte snøproduksjon tidlig august slik at vi kan åpne opp 1 km langrennsløype på stadion og en pre-season park i skisenteret. Vi håper på at vi til høstferien har nok snø til å kunne legge parken i barnebakken. Dette gjør det mulig å kunne benytte seg av heisen istedenfor å måtte gå opp.1 km langrennsløype åpner 2. oktober og parken åpner lørdag 1. september. Hos oss har du altså mulighet til å kunne nyte den første snøen, samtidig som du også kan nyte det fantastiske høstfjellet fra sykkelsetet. 

Vi har åpent vår sykkelutleie og butikk fra 10:00-16:00 alle dagene i høstferien. Klikk her for å se hva slags sykler vi leier ut. Stolheisen vil være i drift 28.-29. sept, hele uke 40 og torsdag, fredag, lørdag og søndag i uke 41 (klokken 10:00-16:00). Kaféen på toppen (Brannhytta) er også åpen alle dager i høstferien fra 11:00-16:00. Våre verter på Brannhytta står selvfølgelig klare med ferske kanelsnurrer og nystekte vafler. 

Aktivitetsukene:

  • Stolheisen er i drift
  • Downhill og stisykling
  • Klatring for de minste
  • Natursti
  • Åpen Kafé
  • Ridning
  • Sesongens første snø 
Stisykling i pumptracken
Tidligsnø skistadion

Sesongkort med tidligrabatt
Spar penger ved å kjøpe sesongkort med tidligrabatt. Sesongkort får du kjøpt hos oss i butikken i høstferien. Du kan også kjøpe sesongkort online ved å klikke her. Kampanjen varer til 15. oktober.

Priser, sesongkort i Sjusjøen Skisenter:
Voksen, før 15. oktober: 3100,- (ordinærpris: 3750,-)
Barn (7-15 år), før 15. oktober: 2100,- (ordinærpris: 3000,-)

Film fra parken i fjor: