Om oss

Sommeren 2013 åpnet Sjusjøen Mountain Bike Park. Her finner du håndlagde sykkelstier som passer til alle aldre og ferdighetsnivåer. Sykkelparken har nå 6 km med tilrettelagte stier i ulike vanskelighetsgrader.

Ferdighetsparken på 1km er vår første løype som ble bygget i 2013, den inneholder alle elementer som også er naturlig å finne i en skogssti. Løypen er bygget slik at den passe både til nybegynnere og erfarne syklister, da den har elementer i ulike vanskelighetsgrader.

Eftasrunden på 4.5 km ble bygget i 2014 og året etter ble det bygget en sløyfe til på 1.2 km. Denne runden er litt mer teknisk og inneholder flere naturlige elementer enn Ferdighetsløypen. Eftasrunden er den perfekt for å kunne holde god tempo og flyt, da den inneholder doseringer, drops og wallrides. 

Det nyeste tilskuddet er pumptracken, en artig rundbane med doseringer og kuler. Den er perfekt til å lære seg hvordan man pomper med en sykkel for å kunne oppnå flyt. 

I vår butikk leier vi ut kvalitets sykler fra Scott og Beergamont. Klikk her for å lese mer om våre sykler

Sjusjøen er perfekt for stisykling og har mange gode og populære stier å by på. Kom innom oss og vi guider deg til de beste stiene på fjellet! 

Løypekart