Sykkelparken

Sjusjøen Mountain Bike Park byr på håndlagde sykkelløyper for alle nivåer. Her kan hele familien, med både nybegynneren og den erfarne sykelisten kose seg. Vår sykkelpark er en flott introduksjon til stisykling.

Ferdighetsløype
Ferdighetsløypen som du finner rett utenfor butikken og utleien er en grusløype på 1 km. Denne inneholder alle elementer som gjør stisyklingen til en lek. Den passer både for nybegynnere og erfarne sykelister. 
Vi anbefaler at du prøver denne løypen først før du tester de andre løypene i parken. 

Eftasrunden
Eftasrunden på snaut 5 km er vår lengste løype. Denne strekkes seg fra sykkelutleien, rundt skiskytteranlegget og opp igjen til butikken via Eftastjernet. Løypen er en smal gruset sti med innslag av naturlig terreng. Her finner du tekniske partier og elementer som doseringer, bruer, dropp og wallrides. Dette er en perfekt sti der du kan holde godt tempo og oppnå fin flyt gjennom hele. Løypen passer både for nybegynnere og erfarne syklister.  

Til topps, 4,7km
Dette er en merket løype som går til toppen av skisenteret og til Brannhytta. Den starter på grusvei fra sykkelutleien, gjennom Rømåsen og opp til Utsikten. Herifra er det en flott sti frem til toppen av skisenteret og Brannhytta. Det finnes merkete stier ned nedfartene som kan sykles på sommeren. Se løypekartet under. 

Sykkelløypene utvikles stadig og ny info kommer så fort vi starter bygging av ny løype. 

Stisykling på Sjusjøen er helt fantastisk og det finnes et hav av mulighet. Stikk gjerne innom oss så kan vi guide deg til de beste stiene! 

Løypekart