Utleiesykler til salgs

Nå har du muligheten til å gjøre et kjempekupp! Vi skal selge en del av våre utleiesykler i høstferien (6.okt). FØRSTE MANN TIL MØLLA PRINSIPPET.  Det har jevnlig blitt tatt service på dem og de fremstår derfor som i god stand. Prisen på syklene som nevnes under kan diskuteres- vi blir enige om en bra pris!

Scott Genius 740, 2016 modell: Dette er en rå stisykkel som er beregnet på de tøffeste turene. Sykkelen er fulldempet med en 150 mm lang framdemper som tåler røff kjøring. Denne har regulerbare dempere som kan justeres i tre varianter: fulldemping, medium og udempet. Sykkelen er også utstyrt med hydrauliske skivebremser både foran og bak.

Ny pris: 32.900kr
Bruktsalg: 8.000kr

Scott Genius 720 Plus, 2016 modell: En av de råeste syklene vi har hatt i vår utleie. Bredere dekk en standard: 2,8 tommer. Dette gir enda bedre flyt over stokk og stein, i tillegg til ekstremt godt grep. En perfekt sykkel for sti og løyper, også for nybegynnere! Regulerbare dempere som kan justeres i tre varianter: fulldemping, medium og udempet. Justerbar setepinne.

Kun en sykkel av dette slaget (størrelse medium)  

Ny pris: 42.900kr
Bruktsalg: 12.000kr

 

Bergemant Big Air 24″ 2015 modell
En heftig sykkel som garantert tåler mye hopping og røff bruk. Perfekt for nedover sykling/Downhill bruk. 

Kun en sykkel av dette slaget. 

Ny pris: 17.100kr
Bruktsalg: 5000kr