Våre sykler

I vår sykkelutleie har vi sykler av god kvalitet fra Scott og GT
Her kan du leie sykler som er godt egnet til både stier og veier. Vi hjelper deg å finne en sykkel som er tilpasset ditt behov!

GT eVerb Current

GT eVerb Current: En råtass av en fulldempet el-sykkel. Sykkelen har en leken geometri og en elektrisk motor som gjør at stisyklingen kan vare dobbelt så lenge. 
Vi har kun en et eksemplar av denne sykkelen, så forhåndsbestilling anbefales!

Scott Genius 740 og 750: Dette er en rå stisykkel som er beregnet på de tøffeste turene. Sykkelen er fulldempet med en 150 mm lang framdemper som tåler røff kjøring. Regulerbare dempere som kan justeres. 

Scott Genius 720 Plus: Vår råeste sykkel, med bredere dekk enn standard; 2,8 tommer. Dette gir enda bedre flyt over stokk og stein, i tillegg til ekstremt godt grep. En perfekt sykkel for sti og løyper. 
Vi har kun et eksemplar av denne sykkelen, så forhåndsbestilling anbefales!

Scott Spark 750: En morsom stisykkel som liker seg godt i stiene på Sjusjøen. Den har regulerbare dempere som kan justeres. 

 

Scott Spark 730 plus: Storebroren til Scott Spark 750. Denne har bredere dekk enn standard. Passer perfekt til våre grusløyper. 

Scott Aspect 760: En komfortabel hardtail sykkel som passer til tursykling langs asfalt og grusveier. 

Scott scale 770: En god hardtail sykkel som passer perfekt til grus og asfaltvei. 27.5 tommer hjul sørger for god flyt på veiene. 

Scott Spark JR 24: Fulldempet barnesykkel som passer for alderen 8 til 12 år. Perfekt til alle slags turer og terreng.

Scott Spark JR 20: Fulldempet barnesykkel som passer for alderen 6 til 8 år. Perfekt til alle slags turer og terreng.