Start video

Familievennlig skianlegg med fokus på gode opplevelser for både store og små. Vi tilbyr skiskole og har en fullverdig skiutleie i vår butikk.

VELKOMMEN TIL SKIGLEDE!
HEISKORT KJØPES ONLINE!

Barnebakke
Start video

Familievennlig skianlegg

Med fokus på gode opplevelser for både store og små. Vi tilbyr skiskole og har en fullverdig skiutleie i vår butikk.

Heiskort

Heiskort handles kun via nett og keycard kan du enkelt lade før du kommer i bakken. Hos oss kan du kjøpe dagspass for én eller flere dager, helgekort og timekort og sesongkort. 

Skiutleie

Her kan du leie det du trenger eller komplette pakker for alpint, snowboard og langrenn til både voksne og barn. Du kan også leie pulk.

Skiskole

Vi tilbyr skiskole for alle fra 5 år. Våre erfarne instruktører underviser i alpint, snowboard og telemark. Vi tar også kursing i park-kjøring på ski og brett.

Strålende sol

Strålende sol

Vindstyrke

2.5 m/s

Åpne heiser

Åpne heiser

0/4

Åpne heiser

Åpne bakker

0/8

Snø dybde

Snødybde

20cm

Sist oppdatert: 17.04.2022 06:42

Sjusjøen ligger 20 km øst for Lillehammer og er kjent som et skieldorado der vinter normalt er både lang og rik på snø. Sjusjøen Skisenter ligger i Natrudstilen, ca 5 km før Sjusjøen sentrum.

Barnas område ligger nederst i skianlegget bak Sjusjøen Café og skiutleien. Området består av en enkel bakke perfekt for de minste og nybegynnere. Barneområdet er gratis for alle. 

Terrengparken har et godt utvalg av rails, bokser og hopp som er tilpasset alle ferdighetsnivåer for å kunne skape den gode mestringsfølelsen. Parken utvides stadig med nye og spennende elementer som våre gjester liker.

Vi i Sjusjøen Skisenter er opptatt av din sikkerhet. Vi ønsker at du skal få en sikker og trygg opplevelse når du besøker oss. Vi jobber daglig med å opprettholde en trygg og sikker skidestinasjon

Sjusjøen hytteutleie tilbyr moderne hytter og leiligheter i naturskjønne omgivelser i hjertet av Norge. 

Malmlaft leverer totalpakker med tomt, opparbeidelse av tomt og nøkkelferdige hytter. Ski inn/ut.

Støtt opp om ski-, sykkel- og sti- prosjekter i Ringsakerfjellet. Se oppdatert info på deres nettsider.