Barnas område

Barnas område ligger nederst i skianlegget bak Sjusjøen Café og skiutleien. Området består av en enkel bakke perfekt for de minste og nybegynnere. Bakken på ca 250 meter inneholder morsomme elementer som bokser, kuleløyper, hopp og slalomporter. 

Barnas område er perfekt for skileik og læring. Det er et trygt og oversiktlig område der barna kan stå på ski mens mor og far slapper av i solveggen. Skålheisen som er i barnas område er en veldig barnevennlig og enkel heis å ta til topps. I barnas område blir det satt opp griller og bålpanner slik at det er mulig å nyte medbrakt mat og drikke der. Barnas område er gratis for alle og her trenger verken foreldre eller barn Keycard. Klikk her for å se på arrangementer som skjer i barnas område

Det neste steget fra barnas område er Eftasbakken, som ligger rett til venstre av parkeringsplassen. Heisen ble bygget i 2016 for å kunne utvide barneområdet og lage en mer utfordrende nedfart for de minste og nybegynnerne. I denne nedfarten finnes det også elementer som bokser, slalomløype, kuler og hopp. 

I vår skiuteie har vi utleie av alpinski helt ned til 70 cm og sko fra størrelse 24. Vi har også utleie av barnesele. Hjelm er selvfølgelig gratis og det har vi i alle størrelser. Klikk her for å se priser på skiutleie

Akebakke
Ved siden av lavvoen (langhuset) blir det preparert en liten bakke der det er lov å bruke akebrett. Det er et fint sted med muligheter for grilling og kunne gå inn i lavvoen for å varme seg. Det er ikke lov å bruke akebrett i resterende deler av skianlegget. 

Barnas område
Barnas område