Corona-situasjon

I samråd med kommunens beredskaps divisjon har vi besluttet å stenge hele skisenteret med umiddelbar virkning (inntil videre). Dette gjelder selvfølgelig også spisestedene: Brannhytta og Sjusjøen Café. Vi beklager for dette, men i en slik situasjon er det viktig å forhindre økt smitte i Norge. 

Vi har per nå ikke noe mer informasjon å gi ut til dere. Vi kommer til å holde dere oppdatert så fort vi har mer informasjon . For våre gjester som har leid utstyr og kjøpt heiskort for helgen: Det er folk på jobb i dag (fredag 13. mars) frem til 13:00. Da kan dere levere tilbake utsyr og heiskort og få igjen pengene. Utleie utstyr kan også legges i Lavvoen/Langhuset vis det ikke er noen å jobb når du kommer hit. (Følg akebakken fra skiutleien så finner du lavvoen)

WE ARE TEMPORARILY CLOSED. In line with the health authorities`recommendations it has now been decided to close the skiresort (Until further info is given). We apologize for the inconvenience this causes. 

Vi ber våre gjester om å vennligst ikke ta kontakt med oss pr. telefon da vi jobber med å få full oversikt selv. Henvendelser bes sendes på epost til stina@sjusjoen-skisenter.no.

Vi kommer til å holde dere oppdatert så snart vi har ny informasjon.

Klikk her for å lese viktig informasjon som Ringsaker Kommune har delt.