Langrenn

Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.

Sjusjøen er kjent som ett topp trenings- og tureldorado. Birkebeinerløypa går som en rød tråd gjennom området som byr på varierte skimuligheter med løyper både på snaufjellet og i skogen. Løypene er godt merket og i alle løypekryss er det satt opp stedsnavn, retningsskilt med angivelse av avstand i km og et skikart.

Skiskytterarena/lysløype
I Natrudstilen Skistadion finner du rulleskiløype/lysløype. Løypa er på 10 km med forskjellige lengder på rundene. Banen er over 4 meter bred og har en høydeforskjell på 98 meter. Traseen er variert og bør passe både elite-utøverne, barn og turløpere. 

Stadion er 10 500 kvadratmeter og har 40 skiver med lys i tillegg til sanitæranlegg og utleie av 16 smøreboder. Det preppes hver morgen med spor for klassisk og fristil. 

Snøproduksjonsanlegget sørger for gode forhold, allerede fra høstferien. I høstferien kan du normalt forvente deg 1 km med langrennsspor i løypa. Resten av rulleskiløypen blir snølagt så fort det er kuldegrader. Løypene har lys til 23.00. 

Løyperapport: