Om oss

Så hyggelig at du vil vite mer om oss! Sjusjøen Skisenter ligger kun 25 min med bil fra Lillehammer. Vi har et komplett tilbud for hele familien. 

Hos oss finner du totalt 4 heiser og 7 km med løyper fordelt på 8 nedfarter. Våre løyper har en høydeforskjell på 250 meter og vår lengste nedfart er 2,2 km lang. Vår seksseters stolheis tar deg med til en fantastisk utsikt som du får ved toppen av skianlegget. På toppen finner du også Brannhytta som selger de populære kanelsnurrene. Skisenteret har et godt snøproduksjonsanlegg som sikrer en tidlig sesongstart og godt føre til over påsken. 

Gratis barneområde
Skisenteret har en barnebakke som er gratis for alle. Den ligger nederst i skianlegget, ved siden av caféen. Det er en lett bakke på rundt 200 meter. Bakken er fylt med elementer som gjør skikjøringen til en lek. Eftasbakken som ligger ved siden av barnebakken er en fin nedfart for de som ønsker å ta skrittet videre fra barnebakken. Her er det også ulike elementer som hopp og bokser. 

Klikk her for å lese mer om barne området. 

Barnas område i Sjusjøen Skisenter

Sjusjøparken
I parken finner du et stort variasjon av rails, bokser, hopp og andre morsomme elementer. Parken er populær blant snowboard og twintip kjørere. Parken er tilpasset både til nybegynnere og viderekommende. Gjennom sesongen blir det arrangert ulike konkurranser der du kan vise dine triks i parken. 

Klikk her for å lese mer om sjusjøparken

Løypekart

Løypekart i Sjusjøen Skisenter