Påskeferie

Aktiviteter

Big Jump i Sjusjøen Skisenter
barnas område

17. 04- Parkkurs, ski
Kurset er for deg som ønsker å utvikle skiferdighetene innenfor park. Kurset varer i tre timer og du lærer grunnleggende teknikk om hopping og jibbing i park. For å kunne delta i kurset må personen ha gode nok skiferdigheter for å kunne kjøre ned rødløype. Kurset koster 500 kr. OBS: Begrenset med plasser, her gjelder første mann til mølla prinsippet! Lyst til å melde deg på? Send en e-post med ditt navn og din alder til: skiskole@sjusjoen-skisenter.no

18.04- Barnehopprenn
Bli med på barnehopprenn torsdag klokken 13:00 i barneområdet. Alle kan delta og alle som deltar får en liten premie. Vi bygger opp et lite hopp, setter igang musikk og kjører igang en liten uhøytidelig konkurranse.

20.04- Big Jump konkurranse (avlyst)
Lørdagen klokken 13:00 i påsken er det duket for Big Jump konkurranse. Enten du kjører ski eller brett kan du delta. Vi lover fete premier til de tre beste. Påmeldingen til konkurransen starter klokken 10:00 samme dagen i skiutleie/butikken. 

NY DATO: Vannski Jam (Med værforbehold) – flyttet til lørdag 20.04
Tradisjon tro setter vi igang en uhøytidelig vannski konkurranse søndagen i påsken. Den starter klokken 13:00 og finner sted nede ved bunnstasjonen til stolheisen. Det vil bli en jam på ca 1 time der vi deler ut premier til beste triks, beste tryn og etc. Det blir musikk og god stemning! 

21.04- Påsketur
12:00- Dans med Knerten
13:00- Dr. Oetker frisbee konkurranse
14:00- Skattejakt med Ninjago Kai
14:30 Dagbladet Snowracer konkurranse
15:30 Fisherman`s Friend Bungee Run 

Transport