Personvern

Sjusjøen Skisenter tar personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Sjusjøen Skisenter samler inn og behandler personopplysninger.På denne nettsiden brukes det såkalte cookies (Informasjonskapsler). Dette brukes for å kunne registrerer besøksopplysninger. Disse opplysningene vil typisk være hvilken side du besøker, hva slags enhet du bruker og type nettleser. Denne informasjonen brukes til å kunne videreutvikle nettsiden og tilpasse den best mulig for våre besøkende. Disse opplysningene er anonyme og vi ikke kan spore tilbake opplysningene til en enkelt person.

Du kan enkelt velge om du tillater lagring av informasjonskapsler eller ikke på din nettleser. De fleste nettlesere er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Ønsker du ikke at informasjon skal lagres kan du gå inn på innstillinger på din aktuelle nettleser og deaktivere denne funksjonen.

Nettsiden bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics
Et verktøy fra Google for å kunne innhente besøksdata. På denne måten kan vi analysere bruken av nettsiden våres og tilpasse den deretter. Dette gjøres for å kunne gi dere den beste nettsiden.

Facebook Pixel
Dette er et analyseverktøy som vi bruker for å kunne tilpasse våre Facebook annonser oppimot relevant brukerdata fra nettsiden våres.

Utfylling av registreringsskjema
Ved å fylle ut personlige opplysninger i våre registreringsskjema for sykkel og sesongkortbestilling vil denne informasjonen bli gitt til oss via e-post på adressen post@sjusjoen-skisenter.no Det er kun daglig leder som også er behandlingsansvarlig for behandling av persondata som har tilgang til denne e-post kontoen. E-posten du sender til oss gjennom registreringsskjemaet vil bli slettet så fort vi har booket din bestilling.