Vinterferie

Er du klar for vinterferie på fjellet? Vi kan melde som supre forhold! Vi har åpent alle nedfarter og har gode mengder med natursnø. Det er ca 105 cm med natursnø i terrenget.  

Vi har åpent alle dager fra 10:00-16:30. Fredager tilbyr vi kveldskjøring i barnebakken og eftasbakken fra 16:30-19:30. kaféen på toppen av skisenteret (Brannhytta) har åpent helgen 16.-17.februar og hele uke 8 og 9. Brannhytta har åpent fra 11:00-15:00. 

Aktiviteter

19.02- Parkkurs, ski
Kurset er for deg som ønsker å utvikle skiferdighetene innenfor park. Kurset varer i 3 timer og du lærer grunnleggende teknikk om hopping og jibbing i park. For å kunne delta på kurset må personen har gode nok skiferdigheter for å kunne kjøre ned rødløype. Kurset koster 500kr. OBS: begrenset med plasser, første mann til mølla prinsippet. Lyst til å melde deg på? send en e-post med ditt navn og din alder til skiskole@sjusjoen-skisenter.no

21.02- Barnehopprenn
Bli med på barnehopprenn torsdag klokken 13:00 i barnebakken. Alle kan delta og alle som deltar får en liten premie. Vi bygger opp et lite hopp, setter igang musikk og kjører igang med en liten uhøytidelig konkurranse.

22.02- Barneslalåm konkurranse
Fredag klokken 13:00 er det klart for barneslalåm konkurranse.
Vi setter opp to enkle slalåmløyper og det er første mann ned!
Alle kan delta og vi deler ut premier til alle som blir med.

23.02- Big Jump konkurannse
Lørdag arrangerer vi Big Jump konkurranse i parken. Enten du kjører på ski eller brett så kan du delta. Vi lover fete premier til de 3 beste!
Påmelding til konkurransen starter klokken 10:00 samme dagen i skiutleia/ butikken.

Transport

Heiskort

Vi har to billettluker ved siden av skiutleien som har åpent fra 10:00-16:30. Vi har også en billettautomat ved siden av skiutleien som er i drift. Har du keycard fra før anbefaler vi at du kjøper heiskort online. Klikk her for å bestille heiskort online.