Vinterferie

Velkommen til Sjusjøen og en aktiv vinterferie med ski på beina. Vi har gode forhold i bakken og vinterstemningen er absolutt på plass. I uke 8 arrangerer vi en rekke aktiviteter for både store og små. 

Åpningstider

Vi har åpent alle dager fra 10.00-16.30. Fra og med 14.feb- 22. feb har vi åpent kveldskjøring alle dager i barnebakken og Eftasbakken. Kaféen på toppen av skisenteret (Brannhytta) har åpent fra og med 12. Februar- 1. Mars fra klokken 11.00-16.00. 

Aktiviteter

17. Februar- Parkkurs, ski
Kurset er for deg som ønsker å utvikle skiferdighetene innenfor park. Du lærer grunnleggende teknikk om hopping og jibbing. For å kunne delta på kurset må du ha gode nok skiferdigheter for å kunne kjøre ned rødløype. Kurset koster 500 kr. OBS: Begrenset med plasser, her gjelder første mann til mølla prinsippet. Lyst til å melde deg på? Send e-post med navn, tlf og alder til: skiskole@sjusjoen-skisenter.no 

20. Februar- Barnehopprenn
Torsdag klokken 13:00 smeller vi igang en uhøytidelig hoppkonkurranse i barnebakken/ barneområdet. Alle kan delta og alle som deltar for også en premie.

21. Februar- Barneslalåm
Fredag klokken 13:00 legger vi tilrette for en slalåm konkurranse i barnebakken/ barneområdet. Alle kan delta og alle som deltar for også en premie. 

22. Februar- Big Jump Konkurranse
Lørdag klokken 13.00 er det duket for Big Jump konkurranse. Enten du kjører ski eller brett kan du delta. Vi lover fete premier til de tre beste. Påmeldingen starter samme dag klokken 10:00 i skiutleia/billetten. 

Skiskole

Vi tilbyr skiskole for alle fra 5 år og oppover. Våre erfarne instruktører underviser både i alpint, snowboard og telemark. I uke 7 og 8 tilbyr vi også kurs i langrenn. Obs: Skiskole må forhåndsbestilles og det kan gjøres ved å kontakte oss på skiskole@sjusjoen-skisenter.no 

Langrenn

 Vi har utleie av langrennski (Felleski) i alle størrelser. I helger og ferier kan det derimot være lurt å bestille dette på forhånd da vi ikke kan garantere å ha langrennsski til alle. Bestilling av langrennsutstyr: skiskole@sjusjoen-skisenter.no